سفارش تبلیغ
صبا ویژن
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :83
بازدید دیروز :52
کل بازدید :51389
تعداد کل یاداشته ها : 81
103/9/4
4:7 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
Mohamad Husein Abedini[7]
سلام به وبلاگ خودتون خوش اومدید, این وبلاگ بیش از 5 صفحه داره برای مشاهده ی صفحات بعدی از دکمه های (> یا >>) که در کنار شماره ی صفحه ها قرار دارد استفاده کنید.(البته میدونم که خودتون میدونید اینو برای کسایی میگم که آشنایی زیادی ندارن.), در ضمن برای صرفه جویی در وقت می تونید از لیست یادداشت های موجود, در ستون سمت راست صفحه استفاده کنید. برای راحتی شما کاربران گرامی تو وبلاگ یه google Search گذاشتم. که مطالب داخل وبلاگو Search میکنه, برای Search در کل اینترنت گزینه ی در کل اینترنت را کلیک کنید. امیدوارم وبلاگم براتون مفید واقع بشه.

خبر مایه
لوگوی دوستان
 

تکنولوژی: Symbian

شبیه دیگر سیستم عامل های مدرن و امروزی که برای PC ها وجود دارند، به وجود آمده است. بنابراین دارای امکانات خوبی مثل Multitasking ، Multithreading و همچنین مدیریت حافظه است. در طراحی اولیه مبنای کار را بر روی این موضوع بنا نهاده اند که این سیستم عامل می بایست روی امکانات سخت افزاری بسیار کم ( مثل 4 مگابایت RAM ) کارایی فوق العاده ای داشته باشد . به همین دلیل این سیستم عامل می تواند روی موبایل های امروزی فوق العاده سریع کار کرده و حداقل مشکل را داشته باشد.

مبنای کار این سیستم عامل بر اساس event ها بنا نهاده شده است (شبیه دیگر سیستم عامل های امروزی مثل ویندوز ) و سی پی یو طوری مورد استفاده قرار می گیرد که کمترین میزان بار روی موبایل قرار گیرد. هم اکنون با اینکه نسخه هشتم Symbian عرضه شده است اما نسخه 7 این سیستم عامل روی موبایل ها قرار می گیرد و تا به حال نسخه های مختلفی از آن بدون اینکه به صورت کامل استفاده شوند به فراموشی سپرده شده اند. جالبترین مورد برای این سیستم عامل به وجود آمدن اولین کرم و ویروس موبایل روی این سیستم عامل در سال 2004 بود . این کرم که Cabir نام دارد می تواند با استفاده از تکنولوژی Bluetooth خود را به موبایل های دیگر منتقل کند.

بدون شک زبان اصلی برنامه نویسی برای Symbian زبان C++ است اما زبانهای مختلفی برای برنامه نویسی در این سیستم عامل به وجود آمده اند. از جمله مهمترین زبانها می توان به OPL ، Python ، Visual Basic ، Perl و Personal Java اشاره کرد. هر یک از این زبانها می توانند امکانات کامل برنامه نویسی در Symbian را فراهم نمایند.

رشد زبانهای برنامه نویسی در این سیستم عامل بسیار سریع می باشد. به طوریکه نصف این زبانها همین امسال وارد این سیستم عامل شده اند و بدون شک این رشد با ورود زبانهای دیگر ادامه خواهد یافت. ابزارهای برنامه نویسی مختلفی از جمله ادیتورهای متنوع نیز برای کار با این زبانها به همراه شبیه سازهای موبایل ( برای تست برنامه روی PC قبل از نصب آن روی موبایل ) به بازار عرضه شده است .

سیمبین :

سیمبین را پیش از این گروهی از شرکت‌ها مانند نوکیا، اریکسون، سونی‌اریکسون، پاناسونیک و سامسونگ پشتیبانی می‌کردند، ولی در 24 ژوئن 2008 نوکیا همه سهام آن را خرید. قدمت شرکت سازنده مذکور به 30 سال پیش باز می‌گردد، اما تولید سیستم عامل فوق برای گوشی‌های مختلفی از جمله نوکیا، سونی‌ارکیسون و موتورولا از سال 1998 آغاز شد و تا الان نیز ادامه داشته است.

تا به‌حال بیش از 10 نسخه از این سیستم عامل تولید شده و در حال حاضر آخرین به‌نگارش 3/0 رسیده است که البته هنوز به بازار عرضه نشده و قرار است با تولید مدل N8 و مدل‌هایی همچونC7، E7 و C6-01 به‌طور رسمی کار خود را آغاز کند.

محبوبیت سیمبین را می‌توان در چند چیز یافت. سادگی برای مخاطب، عرضه در گوشی‌های متعدد و همچنین برنامه‌های متعددی که برای این نوع سیستم ها طراحی شده است.


  
Google

در این وبلاگ
در کل اینترنت
وبلاگ-کد جستجوی گوگل
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ابزار و قالب وبلاگبیست تولز

گوگل پلاس